18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – OB Live Stream

Last Updated on

Runde 21 i Superligaen byder på Vejle Boldklub mod OB, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 10/03/2024 kl. 14:00 på Vejle Boldklubs hjemmebane: Vejle Stadion.

Hvor kan man se Vejle Boldklub – OB Live Stream?

Vejle Boldklub spillede uafgjort 1-1 mod Brøndby IF i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 11 i Superligaen tabellen før deres næste kamp . OB indtager 9. pladsen efter deres 1-1 uafgjort mod AGF. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs OB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod OB direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 10/03/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – OB live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – OB Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Vejle Boldklub givet 39.06% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.56. OB har derimod 37.45% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.67. Disse odds gør Vejle Boldklub til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 31.55% med et odds på 3.17.

Vejle Boldklub mod OB – Statistikker og Analyse

Vejle Boldklub’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Brøndby IF var modstanderne for Ivan Prelec’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Mod Brøndby IF, havde Vejle Boldklub 22% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Vejle Boldklub 9 skud i angreb og 16 skud tilladt imod sig. Imens spillede OB uafgjort i deres sidste kamp. Søren Krogh’s hold var oppe mod AGF. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. I deres kamp mod AGF, havde OB 41% af bolden. I OB’s seneste kamp, skød de på mål 11 gange, mens Søren Krogh hold tillod 16 skud imod sig.

Vejle Boldklub vs OB Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , mens de har scoret i 7 af dem . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Vejle Boldklub vundet 11 point i deres seneste fem kampe på Vejle Stadion. Gæsterne har nu vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Vejle Boldklub vs OB Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Vejle Boldklub vundet 6 kampe , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp , hvor Vejle Boldklub i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og OB havde et gennemsnit på 1.3 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Vejle Boldklub hjem med en sejr på 2-1. Kampen blev spillet fredag d. 1/09/2023, 18:00 på Nature Energy Park.

Vejle Boldklub – OB Odds på Over/Under

I Vejle Boldklub’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 1.7 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.1 mål i OB’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Ivan Prelec’s trup formået at score 1.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.70 mål pr. kamp . Ivan Prelec’s hold har i gennemsnit scoret 0.90 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.20 mål pr. kamp.

Vejle Boldklub – OB Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af både Vejle Boldklubs og OBs sidste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede. Vejle Boldklubs seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 19/02/2024. OBs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF på 0-3 d. 25/02/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.76, kan vi se at der er 56.82% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.95, kan vi se at der er 51.28% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – OB live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod OB kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Vejle Boldklub og OB?


Vejle Boldklub er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.56.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 3 sejre, 2 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?


OB har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.