18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vendsyssel FF – Hillerød Fodbold Live Stream

Last Updated on

Vendsyssel FF og Hillerød Fodbold mødes fredag d. 23/02/2024, i runde 19 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 19:00 på Nord Energi Arena .

Hvor kan man se Vendsyssel FF – Hillerød Fodbold Live Stream?

Vendsyssel FF går ind til dette opgør med en 4. plads efter at have spillet uafgjort 0-0 mod Fredericia . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Hillerød Fodbold sikrede sig en sejr over Sønderjyske med 2-0, hvilket placerer dem på en 8. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Vendsyssel FF vs Hillerød Fodbold, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vendsyssel FF mod Hillerød Fodbold direkte via live stream.
  • Stadion: Nord Energi Arena
  • Dato: 23/02/2024
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Vendsyssel FF – Hillerød Fodbold live stream på ViaPlay

Vendsyssel FF – Hillerød Fodbold Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Vendsyssel FF givet 48.08% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.08. Hillerød Fodbold har derimod 31.15% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.21. Disse odds gør Vendsyssel FF til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.94% med et odds på 3.34.

Vendsyssel FF mod Hillerød Fodbold – Statistikker og Analyse

Vendsyssel FF’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Fredericia var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 0-0. I deres seneste kamp kom Hillerød Fodbold fra banen med en sejr. fredag gæster spillede mod Sønderjyske. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0.

Vendsyssel FF vs Hillerød Fodbold Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har Vendsyssel FF formået at sikre 5 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . Hillerød Fodbold har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 7 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Nord Energi Arena, har værterne Vendsyssel FF nu vundet i alt 10 point. Imens har Hillerød Fodbold samlet i alt 11 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Vendsyssel FF – Hillerød Fodbold Odds på Over/Under

I Vendsyssel FF’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.0 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.1 mål i Hillerød Fodbold’s kampe. Når det gælder disse opgør, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.90 mål i hver kamp , hvorimod ude hold har scoret 1.30 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp.

Vendsyssel FF – Hillerød Fodbold Odds på Begge Hold Scorer

Vendsyssel FF har haft halvdelen af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for 40% af Hillerød Fodbold’s kampe. Vendsyssel FFs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia på 0-0 d. 1/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Hillerød Fodbolds uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK på 0-0 d. 13/11/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.73, kan vi se at der er 57.80% chance for at begge hold scorer i deres kamp på fredag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.99, kan vi se at der er 50.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp den fredag.

FAQ

Hvor kan man se Vendsyssel FF – Hillerød Fodbold live stream?


Kampen Vendsyssel FF mod Hillerød Fodbold kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vendsyssel FF og Hillerød Fodbold har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Vendsyssel FF favoritter med odds 2.08 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Vendsyssel FF i 1. Division?


Vendsyssel FF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.