18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

Viborg møder Vejle Boldklub i runde 29 af Superligaen søndag d. 12/05/2024, kl. 13:00 på deres hjemmebane Energi Viborg Arena.

Hvor kan man se Viborg – Vejle Boldklub Live Stream?

Viborg indtager lige nu 1. pladsen i Superligaen tabellen efter en 1-0 sejr over Hvidovre i deres seneste kamp . På den anden side, Vejle Boldklub kunne notere en 3-2 sejr mod OB, og de ligger lige nu på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs Vejle Boldklub, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod Vejle Boldklub direkte via live stream.
  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 12/05/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Viborg – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

Viborg – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Viborg en 55.87% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.79, mens Vejle Boldklub har en 24.10% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.15. Dette betyder at Viborg er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.58 med en sandsynlighed på 27.93%.

Viborg mod Vejle Boldklub – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Viborg sejren og vandt tre point. Hvidovre var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. I deres kamp mod Hvidovre, havde Viborg den følgende boldbesiddelse: 46%. I deres seneste kamp, havde Viborg 8 skud i angreb og 16 skud tilladt imod sig. Imens vandt Vejle Boldklub deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Ivan Prelec’s hold overfor OB. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-2. I deres kamp mod OB, havde Vejle Boldklub 31% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Vejle Boldklub de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål.

Viborg vs Vejle Boldklub Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har værterne fejret 5 sejre , med mål scoret i 8 kampe . Vejle Boldklub har 3 sejre , med scoring i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Viborg nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på Energi Viborg Arena. Deres modstander, Vejle Boldklub, har vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Viborg vs Vejle Boldklub Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Viborg og Vejle Boldklub , har Viborg opnået to sejre , mens Vejle Boldklub har en historik der tæller to sejre , og der har været 6 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.3 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Viborg i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , mens Vejle Boldklub i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 7/04/2024, 13:00 på Vejle Stadion.

Viborg – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

Viborg har formået at score i gennemsnit på 2.6 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Vejle Boldklub har spillet, blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Jakob Poulsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe , og Ivan Prelecs trup har et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp.

Viborg – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af 10 kampe, som Viborg og Vejle Boldklub har spillet indtil nu. Den sidste gang Viborg missede en chance for at score i en kamp var d. 28/04/2024, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Randers FC. Vejle Boldklubs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 17/03/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.72 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.00 siger at der er en sandsynlighed på 50.00% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – Vejle Boldklub live stream?


Kampen Viborg mod Vejle Boldklub kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Viborg og Vejle Boldklub har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Viborg favoritter med odds 1.79 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?


Viborg seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Vejle Boldklub’s form i Superligaen op til kampen?


Vejle Boldklub har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.