18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Arsenal Live Stream

Last Updated on

West Ham møder Arsenal i runde 24 af Premier League søndag d. 11/02/2024, kl. 15:00 på deres hjemmebane London Stadium.

Hvor kan man se West Ham – Arsenal Live Stream?

Deres seneste kamp mod Manchester United endte i skuffelse, da West Ham tabte med 0-3 og befinder sig lige nu på 7. pladsen i Premier League . På den anden side, Arsenal kunne notere en 3-1 sejr mod Liverpool, og de ligger lige nu på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Arsenal, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Arsenal direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 11/02/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se West Ham – Arsenal live stream på ViaPlay

West Ham – Arsenal Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 5.72 fortæller os, at West Ham har 17.48% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Arsenals chance for at vinde 64.94%, med et gennemsnitligt odds på 1.54. Dette viser at Arsenal ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.31, er der 23.20% chance for at kampen ender uafgjort.

West Ham mod Arsenal – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede West Ham et nederlag og fik ingen point. David Moyes’s hold mødte Manchester United. Efter 90 minutter var resultatet 0-3. Mod Manchester United, havde West Ham en boldbesiddelse på 49%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde West Ham de følgende statistikker: 22 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Arsenal deres seneste kamp. I den kamp, mødte Mikel Arteta’s hold Liverpool. Det endelige resultat for den kamp var 3-1. Mod Liverpool, havde Arsenal en boldbesiddelse på 43%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Arsenal i alt 15 skud, mens de tillod 10 skud imod sig.

West Ham vs Arsenal Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , med mål scoret i 7 kampe . Arsenal har 6 sejre , med mål scoret i 8 kampe. I deres seneste fem kampe på London Stadium, har West Ham nu vundet i alt 9 point. Deres modstander, Arsenal, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Arsenal Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem West Ham og Arsenal , har West Ham opnået to sejre , mens Arsenal har formået at vinde 6 gange . Der har også været 2 uafgjorte. Disse to hold har scoret 3.0 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor West Ham i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , og Arsenal har scoret 1.8 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til West Ham med 2-0. Kampen blev spillet torsdag d. 28/12/2023, 21:15 på Emirates Stadium.

West Ham – Arsenal Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som West Ham har spillet, er der blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit . På den anden side, har Arsenal’s kampe haft et gennemsnit på 3.2 mål. Ser man på disse seneste kampe, har David Moyes’s hold et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp , og Mikel Arteta’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe.

West Ham – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af West Ham’s seneste 10 Premier League kampe , mens Arsenal har set det samme ske i 60% af deres kampe. West Hams nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United på 0-3 d. 4/02/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Arsenals seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 28/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.71 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.48% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.03 siger at der er en sandsynlighed på 49.26% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Arsenal live stream?


Kampen West Ham mod Arsenal kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem West Ham og Arsenal har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.54 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte.