18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Burnley Live Stream

Last Updated on

West Ham møder Burnley i runde 28 af Premier League søndag d. 10/03/2024, kl. 15:00 på deres hjemmebane London Stadium.

Hvor kan man se West Ham – Burnley Live Stream?

Efter en 3-1 sejr over Everton i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 7. pladsen i Premier League tabellen , hvorimod Burnley har indtaget 19. pladsen efter et nederlag til Bournemouth på 0-2. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Burnley, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Burnley direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 10/03/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se West Ham – Burnley live stream på ViaPlay

West Ham – Burnley Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller os, at West Ham har 60.98% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Burnleys chance for at vinde 19.80%, med et gennemsnitligt odds på 5.05. Dette viser at West Ham ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.06, er der 24.63% chance for at kampen ender uafgjort.

West Ham mod Burnley – Statistikker og Analyse

West Ham vandt deres seneste kamp. David Moyes’s hold stod overfor Everton i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Mod Everton, havde West Ham en boldbesiddelse på 45%. I forhold til skud på mål, havde West Ham i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 22 skud imod sig. Imens fik Burnley nul point da de tabte deres seneste kamp. Bournemouth var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2. Mod Bournemouth, havde Burnley en boldbesiddelse på 75%. I Burnley’s seneste kamp, skød de på mål 20 gange, mens Vincent Kompany hold tillod 10 skud imod sig.

West Ham vs Burnley Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har West Ham formået at sikre 4 sejre , og har scoret i 6 kampe . Burnley har én sejr , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har West Ham nu vundet 8 point i deres seneste fem spillede kampe på London Stadium. Deres modstander, Burnley, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Burnley Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem West Ham og Burnley , har værterne været sejrsrige 4 gange , mens Burnley har formået at vinde 4 gange , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.4 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . West Ham har snittet 1.0 mål i hver kamp , mens Burnley i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt West Ham kampen med 2-1. Kampen blev spillet lørdag d. 25/11/2023, 16:00 på Turf Moor.

West Ham – Burnley Odds på Over/Under

West Ham har i gennemsnit scoret 3.1 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.3 mål i Burnley’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har David Moyes’s hold formået at score et gennemsnit på 1.40 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe , mens Vincent Kompany’s trup har formået at notere 0.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.40 mål pr. kamp.

West Ham – Burnley Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af West Ham’s seneste 10 Premier League kampe , og Burnley har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 17/02/2024 var den seneste kamp, som West Ham endte uden at score et mål. Burnleys seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 3/03/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 58.82%.Et gennemsnitligt odds på 2.05 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 48.78%.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Burnley live stream?


Kampen West Ham mod Burnley kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem West Ham og Burnley?


West Ham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.64.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.