18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Brentford Live Stream

Last Updated on

Wolverhampton og Brentford mødes lørdag d. 10/02/2024, i runde 24 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Molineux Stadium .

Hvor kan man se Wolverhampton – Brentford Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 10. plads efter en 4-2 sejr over Chelsea . På den anden side, Brentford tabte mod Manchester City med 1-3, så de ligger lige nu på 15. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Wolverhampton vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Wolverhampton mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Molineux Stadium
  • Dato: 10/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Wolverhampton – Brentford live stream på ViaPlay

Wolverhampton – Brentford Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Wolverhampton givet 46.95% chance for at vinde kampen med et odds på 2.13, mod Brentford, som kun har 30.77% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.25. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.57 eller 28.01%.

Wolverhampton mod Brentford – Statistikker og Analyse

Wolverhampton vandt deres seneste opgør. Gary O’Neil’s hold mødte Chelsea. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-2. I deres kamp mod Chelsea, havde Wolverhampton den følgende boldbesiddelse: 36%. Kigger man på skud på mål, havde Wolverhampton i seneste kamp 14 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Gary O’Neil’ hold 15 skud imod sig. Imens tabte Brentford deres seneste kamp. Thomas Frank’s hold var oppe mod Manchester City. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-3. Statistikker mod Manchester City viser at Brentford havde 28% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brentford i alt 9 skud, mens de tillod 25 skud imod sig.

Wolverhampton vs Brentford Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Wolverhampton formået at sikre 5 sejre , med scoring i 8 kampe . På samme tid har Brentford vundet to gange , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Molineux Stadium, har værterne Wolverhampton nu vundet i alt 10 point. Imens har Brentford ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Wolverhampton vs Brentford Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Wolverhampton og Brentford , har Wolverhampton opnået 6 sejre , og gæsterne har været sejrsrige to gange , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Wolverhampton i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , mens Brentford i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Wolverhampton på 3-2. Kampen blev spillet tirsdag d. 16/01/2024, 20:30 på Molineux Stadium.

Wolverhampton – Brentford Odds på Over/Under

I Wolverhampton’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i Brentford’s opgør. I disse kampe, har Gary O’Neil’s trup scoret 1.90 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp , hvorimod Thomas Franks hold har scoret 1.30 mål og indkasseret 2.20 pr. kamp.

Wolverhampton – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Wolverhampton’s seneste 10 Premier League kampe , og for Brentford er det samme gældende for 80% af deres kampe. Wolverhamptons seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton d. 22/01/2024. Brentfords seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Sheffield U. d. 9/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.61 er der en sandsynlighed på 62.11% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.19, er der en sandsynlighed på 45.66% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Wolverhampton – Brentford live stream?


Kampen Wolverhampton mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Wolverhampton og Brentford har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Wolverhampton favoritter med odds 2.13 for at vinde.

Hvordan er Wolverhampton’s form i Premier League op til kampen?


Wolverhampton har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.