18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

I runde 37 af Premier League skal vi se Wolverhampton byde Crystal Palace velkommen på deres hjemmebane, Molineux Stadium, lørdag d. 11/05/2024, kl. 15:00.

Hvor kan man se Wolverhampton – Crystal Palace Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Manchester City på 1-5 i sidste runde, ligger Wolverhampton lige nu nr. 12 i Premier League , mens Crystal Palace rangerer som nr. 14 efter en sejr mod Manchester United på 4-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Wolverhampton vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Wolverhampton mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: Molineux Stadium
  • Dato: 11/05/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Wolverhampton – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Wolverhampton – Crystal Palace Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Crystal Palace er favoritter i dette kommende opgør. Wolverhampton er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.79, så der er 35.84% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Crystal Palaces gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.43, hvilket betyder, at der er 41.15% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.47, eller 28.82%.

Wolverhampton mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

Wolverhamptons seneste så dem indkassere et nederlag. Manchester City var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 1-5. Mod Manchester City, havde Wolverhampton en boldbesiddelse på 42%. I forhold til skud på mål, havde Wolverhampton i alt 2 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 20 skud imod sig. Imens vandt Crystal Palace deres seneste kamp. Oliver Glasner’s hold var oppe mod Manchester United. Det endelige resultat for den kamp var 4-0. Mod Manchester United, havde Crystal Palace en boldbesiddelse på 43%. I deres seneste kamp, blev 18 skud sendt afsted i angrebet, mens 7 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Wolverhampton vs Crystal Palace Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Wolverhampton vundet i to , og har scoret i 6 kampe . Crystal Palace har fejret 4 sejre , mens de har scoret i 9 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Wolverhampton i deres seneste fem kampe på Molineux Stadium vundet 6 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Wolverhampton vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Wolverhampton en historik på 3 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 6 gange , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 2.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Wolverhampton i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , og Crystal Palace har snittet 1.3 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-3 til Crystal Palace. Kampen blev spillet søndag d. 3/09/2023, 14:00 på Selhurst Park.

Wolverhampton – Crystal Palace Odds på Over/Under

Wolverhampton har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Crystal Palace’s kampe haft et gennemsnit på 3.1 mål. I disse kampe, har Gary O’Neil’s hold et gennemsnit på 0.90 scorede mål og 2.00 indkasserede mål pr. kamp , og Oliver Glasner’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.80 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe.

Wolverhampton – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af 10 kampe, som Wolverhampton og Crystal Palace har spillet indtil nu. Den seneste gang Wolverhampton ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 24/04/2024. Den seneste gang Crystal Palace ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 2/04/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.59 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.89% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.22 siger at der er en sandsynlighed på 45.05% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Wolverhampton – Crystal Palace live stream?


Kampen Wolverhampton mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Wolverhampton og Crystal Palace?


Crystal Palace er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.43.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Crystal Palace i Premier League?


Crystal Palace seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.