18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Fulham Live Stream

Last Updated on

Wolverhampton og Fulham mødes lørdag d. 9/03/2024 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Molineux Stadium.

Hvor kan man se Wolverhampton – Fulham Live Stream?

Deres seneste kamp mod Newcastle endte i skuffelse, da Wolverhampton tabte med 0-3 og befinder sig lige nu på 10. pladsen i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Fulham sikrede sig en sejr over Brighton med 3-0, hvilket placerer dem på en 12. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Wolverhampton vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Wolverhampton mod Fulham direkte via live stream.
  • Stadion: Molineux Stadium
  • Dato: 9/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Wolverhampton – Fulham live stream på ViaPlay

Wolverhampton – Fulham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Wolverhampton en 39.68% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.52, mens Fulham har en 36.76% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.72. Dette betyder at Wolverhampton er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.41 med en sandsynlighed på 29.33%.

Wolverhampton mod Fulham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Wolverhampton et nederlag og fik ingen point. Gary O’Neil’s hold stod overfor Newcastle i den kamp. Kampen endte med et resultat på 0-3. Mod Newcastle, havde Wolverhampton 55% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Wolverhampton i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 14 skud imod sig. Imens vandt Fulham deres sidste kamp. Brighton var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 3-0. Statistikker mod Brighton viser at Fulham havde 29% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Fulham i alt 13 skud, mens de tillod 15 skud imod sig.

Wolverhampton vs Fulham Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har værterne fejret 6 sejre , og har scoret i 7 kampe . Fulham har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 6 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Molineux Stadium, har værterne Wolverhampton nu vundet i alt 9 point. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Wolverhampton vs Fulham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Wolverhampton og Fulham , har Wolverhampton opnået 5 sejre , mens Fulham har formået at vinde to gange , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.0 mål pr. kamp . Wolverhampton har snittet 1.2 mål i hver kamp , og Fulham har scoret 0.8 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Fulham på 2-3. Kampen blev spillet mandag d. 27/11/2023, 21:00 på Craven Cottage.

Wolverhampton – Fulham Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Wolverhamptons Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Fulham har spillet, blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Gary O’Neil’s trup scoret 1.90 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp , og Marco Silvas trup har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp.

Wolverhampton – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Både Wolverhampton og Fulham har haft halvdelen af deres 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Wolverhamptons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle på 0-3 d. 2/03/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Fulham ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 30/01/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.66 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 60.24%.Et gennemsnitligt odds på 2.11 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 47.39%.

FAQ

Hvor kan man se Wolverhampton – Fulham live stream?


Kampen Wolverhampton mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Wolverhampton og Fulham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Wolverhampton favoritter med odds 2.52 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Fulham’s form i Premier League op til kampen?


Fulham har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.