18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Manchester City Live Stream

SE FODBOLD*

Brighton og Manchester City mødes onsdag d. 24/05/2023, i runde 32 af Englands Premier League, med kampstart kl. 21:00 på The American Express Community Stadium .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Brighton – Manchester City Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 6. plads efter en 3-1 sejr over Southampton . Manchester City formåede at få skovlen under Chelsea, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 1. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs Manchester City se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

Brighton vs Manchester City Statistikker og Analyse

Brighton vandt deres seneste opgør. Roberto De Zerbi’s hold mødte Southampton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Mod Southampton, havde Brighton 62% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Brighton i alt 26 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 5 skud imod sig. Imens sikrede Manchester City sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Pep Guardiola’s hold overfor Chelsea. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0. Statistikker mod Chelsea viser at Manchester City havde 65% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Manchester City i alt 15 skud, mens de tillod 12 skud imod sig.

Brighton vs Manchester City Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne 6 sejre , og har scoret i alle kampe . Manchester City har alle sejre , med mål scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brighton vundet 10 point i deres seneste fem kampe på The American Express Community Stadium. Deres modstander, Manchester City, har vundet 15 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brighton vs Manchester City Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Brighton en historik på én sejr , mens Manchester City har en historik der tæller 9 sejre . Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.8 mål pr. kamp , hvor Brighton i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp , mens Manchester City i gennemsnit har scoret 3.1 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester City på 1-3. Kampen blev spillet lørdag d. 22/10/2022, 16:00 på Etihad Stadium.

Brighton – Manchester City Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Brighton har spillet, er der blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.3 mål i Manchester City’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Roberto De Zerbi’s hold scoret et gennemsnit på 2.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp , og Pep Guardiolas trup har et gennemsnit på 2.70 scorede mål og 0.60 indkasserede mål pr. kamp.

Brighton – Manchester City Odds på Begge Hold Scorer

Både Brighton og Manchester City har haft 60% af deres 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Den seneste gang Brighton ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham d. 18/02/2023. Manchester Citys nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-1 d. 5/02/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.51 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på onsdag er 66.23%.Et gennemsnitligt odds på 2.43 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den onsdag er 41.15%.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – Manchester City live stream?
Se kampen på ViaPlay

Før kampen, hvordan præsterer Brighton i Premier League?
Brighton seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 4 nederlag, og 0 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Brighton – Manchester City Live Stream