Brighton – Southampton Live Stream

Runde 37 i Premier League byder på Brighton mod Southampton, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 21/05/2023 kl. 15:00 på Brightons hjemmebane: The American Express Community Stadium.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Brighton – Southampton Live Stream?

Brighton indtager lige nu 6. pladsen i Premier League tabellen efter en 3-0 sejr over Arsenal i deres seneste kamp , mens Southampton ligger på 20. pladsen efter et nederlag mod Fulham på 0-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs Southampton se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: The American Express Community Stadium
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Brighton – Southampton live stream på ViaPlay

Brighton – Southampton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.22 fortæller os, at Brighton har 81.97% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Southamptons chance for at vinde 8.46%, med et gennemsnitligt odds på 11.82. Dette viser at Brighton ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 6.76, er der 14.79% chance for at kampen ender uafgjort.

Brighton vs Southampton Statistikker og Analyse

Brighton vandt deres seneste kamp. Roberto De Zerbi’s hold mødte Arsenal. Kampen endte med et resultat på 3-0. Mod Arsenal, havde Brighton 59% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Brighton de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Southampton deres seneste kamp. I den kamp, mødte Ruben Selles’s hold Fulham. Efter 90 minutter, var resultatet 0-2. I deres kamp mod Fulham, havde Southampton 35% af bolden. I forhold til skud på mål, havde Southampton i alt 5 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.

Brighton vs Southampton Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , efter at have scoret i alle disse kampe . På samme tid har Southampton vundet 0 gange , og har scoret i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brighton vundet 10 point i deres seneste fem kampe på The American Express Community Stadium. I mellemtiden har Southampton vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brighton vs Southampton Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Brighton opnået to sejre , hvor Southampton har vundet 3 kampe , og der har været 5 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål . Brighton har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , og Southampton havde et gennemsnit på 1.4 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brighton på 3-1. Kampen blev spillet mandag d. 26/12/2022, 17:00 på St. Mary’s Stadium.

Brighton – Southampton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i Brightons Premier League opgør . På den anden side, har Southampton’s kampe haft et gennemsnit på 3.6 mål. Ser man på disse opgør, har Roberto De Zerbi’s trup formået at score 2.10 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp , og Ruben Selless trup har et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 2.50 indkasserede mål pr. kamp.

Brighton – Southampton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af kampe både for værterne, Brighton, og gæsterne, Southampton. Den sidste gang Brighton missede en chance for at score i en kamp var d. 18/02/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham. Den seneste gang Southampton ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham d. 13/05/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.88 fortæller, at der er en sandsynlighed på 53.19% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.84 siger at der er en sandsynlighed på 54.35% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – Southampton live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brighton og Southampton?
Brighton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.22.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?
Brighton har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Brighton – Southampton Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening