18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Chelsea Live Stream

Last Updated on

, , ,
Fodbold Live Stream

Manchester City og Chelsea mødes søndag d. 21/05/2023, i runde 37 af Englands Premier League, med kampstart kl. 17:00 på Etihad Stadium .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Manchester City – Chelsea Live Stream?

Forud for kampen, ligger Manchester City nr. 1 i Premier League tabellen efter en sejr over Everton 3-0 i sidste , hvorimod Chelsea spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Nottingham F. med 2-2 og nu er placeret som nr. 11. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Chelsea se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se Manchester City – Chelsea live stream på ViaPlay

Manchester City – Chelsea Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Manchester City givet 80.65% chance for at vinde kampen med et odds på 1.24, mod Chelsea, som kun har 8.74% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 11.44.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 6.32 eller 15.82%.

Manchester City vs Chelsea Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Manchester City sejren og vandt tre point. Everton var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 3-0. I deres kamp mod Everton, havde Manchester City den følgende boldbesiddelse: 63%. I forhold til skud på mål, havde Manchester City i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Chelsea et uafgjort resultat. I deres seneste møde, stod Frank Lampard’s hold overfor Nottingham F.. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. I deres kamp mod Nottingham F. havde Chelsea følgende boldbesiddelse : 76%. Ser man på skud på mål, havde Chelsea de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.

Manchester City vs Chelsea Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på alle sejre i deres navn , med mål scoret i alle kampe . Chelsea har to sejre , med mål scoret i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester City i deres seneste fem kampe på Etihad Stadium vundet 15 point. Imens har Chelsea samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Manchester City vs Chelsea Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Manchester City en historik på 7 sejre , hvorimod Chelsea har opnået 3 sejre . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.5 mål , hvor Manchester City i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , mens Chelsea i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester City på 4-0. Kampen blev spillet søndag d. 8/01/2023, 18:30 på Etihad Stadium.

Manchester City – Chelsea Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Manchester City har spillet, er der blevet scoret 3.4 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Chelsea har spillet, blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Josep Guardiola’s trup formået at score 2.80 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.60 mål pr. kamp , og Frank Lampards trup har et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp.

Manchester City – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af kampe både for værterne, Manchester City, og gæsterne, Chelsea. Den sidste gang Manchester City missede en chance for at score i en kamp var d. 5/02/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham. Chelseas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford på 0-2 d. 26/04/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.99, kan vi se at der er 50.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.74, kan vi se at der er 57.47% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Chelsea live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Chelsea?
Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.24.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?
Manchester City har 10 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Manchester City – Chelsea Live Stream