18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Leicester Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 37 af Premier League skal vi se Newcastle byde Leicester velkommen på deres hjemmebane, St James’ Park, mandag d. 22/05/2023, kl. 21:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Newcastle – Leicester Live Stream?

Efter en sejr over Brighton på 4-1, ligger Newcastle lige nu på en 3. plads i Premier League tabellen . På den anden side, Leicester tabte mod Liverpool med 0-3, så de ligger lige nu på 19. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Leicester se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 22/05/2023
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Newcastle – Leicester live stream på ViaPlay

Newcastle – Leicester Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Newcastle givet 73.53% chance for at vinde kampen med et odds på 1.36, mod Leicester, som kun har 13.14% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 7.61.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.40 eller 18.52%.

Newcastle vs Leicester Statistikker og Analyse

Newcastle vandt holdets seneste kamp. Eddie Howe’s hold spillede mod Brighton. Efter 90 minutter var resultatet 4-1. Da de mødte Brighton, havde Newcastle 34% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Newcastle i seneste kamp 22 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Eddie Howe’ hold 7 skud imod sig. Imens fik Leicester nul point da de tabte deres seneste kamp. Dean Smith’s hold spillede mod Liverpool. Kampen endte med en stilling på 0-3. Mod Liverpool, havde Leicester en boldbesiddelse på 32%. I forhold til skud på mål, havde Leicester i alt 4 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig.

Newcastle vs Leicester Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne 7 sejre , og har scoret i 8 kampe . Leicester har en statistik på én sejr i deres navn , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Newcastle vundet 12 point i deres seneste fem kampe på St James’ Park. I mellemtiden har Leicester vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Newcastle vs Leicester Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Newcastle og Leicester , har værterne været sejrsrige 5 gange , mens Leicester har formået at vinde 5 gange . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål . Newcastle har snittet 1.3 mål i hver kamp , og Leicester havde et gennemsnit på 2.0 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Newcastle med 2-0. Kampen blev spillet tirsdag d. 10/01/2023, 22:00 på St James’ Park.

Newcastle – Leicester Odds på Over/Under

I Newcastle’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 4.1 mål pr. kamp , hvorimod Leicester har et gennemsnit på 3.3 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Eddie Howe’s hold et gennemsnit på 2.80 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp , og Dean Smith’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 2.10 i hver af deres tidligere kampe.

Newcastle – Leicester Odds på Begge Hold Scorer

Newcastle har haft 70% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for Leicester er det samme gældende for 80% af deres kampe. Den seneste gang Newcastle ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 7/05/2023. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 15/05/2023 var den seneste kamp, som Leicester endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.74 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.47% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 2.00 siger at der er en sandsynlighed på 50.00% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Leicester live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Newcastle og Leicester har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Newcastle favoritter med odds 1.36 for at vinde.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?
Newcastle har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Leicester i Premier League?
Leicester seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 6 nederlag, og 3 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Newcastle – Leicester Live Stream