Wolverhampton – Everton Live Stream

Wolverhampton og Everton mødes lørdag d. 20/05/2023, i runde 37 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Molineux Stadium .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Wolverhampton – Everton Live Stream?

Efter et nederlag til Manchester United på 0-2 i deres seneste kamp, ligger Wolverhampton lige nu på 13. pladsen i Premier League , hvorimod Everton har indtaget 17. pladsen efter et nederlag til Manchester City på 0-3. Læs vores optakt til kampen mellem Wolverhampton vs Everton se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Molineux Stadium
  • Dato: 20/05/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Wolverhampton – Everton live stream på ViaPlay

Hvis vi skal analysere oddsene, er Wolverhampton givet 37.17% chance for at vinde kampen med et odds på 2.69, mod Everton, som kun har 38.31% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.61.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.35 eller 29.85%.

Wolverhampton vs Everton Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Wolverhampton et nederlag og fik ingen point. Manchester United var modstanderne for Julen Lopetegui’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-2. Mod Manchester United, havde Wolverhampton 52% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Wolverhampton de følgende statistikker: 5 skud i angreb og 26 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp forlod Everton banen med et nederlag. Sean Dyche’s hold var oppe mod Manchester City. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-3. Mod Manchester City, havde Everton en boldbesiddelse på 37%. I deres seneste kamp, blev 6 skud sendt afsted i angrebet, mens 9 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Wolverhampton vs Everton Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har værterne 4 sejre , og har scoret i 8 kampe . Everton har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 7 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Molineux Stadium, har værterne Wolverhampton nu vundet i alt 12 point. I mellemtiden har Everton vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Wolverhampton vs Everton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Wolverhampton og Everton , har Wolverhampton opnået 5 sejre , hvor Everton har vundet 3 kampe , med 2 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 2.7 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Wolverhampton i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , og Everton havde et gennemsnit på 1.1 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Wolverhampton kampen med 2-1. Kampen blev spillet mandag d. 26/12/2022, 17:00 på Goodison Park.

Wolverhampton – Everton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Wolverhamptons Premier League opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.1 mål i Everton’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Julen Lopetegui’s hold et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp , og Sean Dyche’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe.

Wolverhampton – Everton Odds på Begge Hold Scorer

40% af Wolverhampton’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Everton er det samme gældende for 60% af deres kampe. Wolverhamptons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United på 0-2 d. 13/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Everton ikke formåede at score i ligaen var i et 0-3 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 14/05/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.78 er der 56.18% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.95, er der 51.28% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Wolverhampton – Everton live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Wolverhampton og Everton?
er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.61.

Hvordan er Wolverhampton’s form i Premier League op til kampen?
Wolverhampton har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Everton’s form i Premier League op til kampen?
Everton har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Wolverhampton – Everton Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening