18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fremad Amager – Nykøbing FC Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Fremad Amager møder Nykøbing FC i runde 31 af 1. Division fredag d. 26/05/2023, kl. 18:30 på deres hjemmebane Sundby Idraetspark.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Fremad Amager – Nykøbing FC Live Stream?

Fremad Amager spillede uafgjort 0-0 mod Fredericia i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 5 i 1. Division tabellen før deres næste kamp, mens Nykøbing FC ligger på 6. pladsen efter et nederlag mod Hobro IK på 1-2 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Fremad Amager vs Nykøbing FC se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Sundby Idraetspark
  • Dato: 26/05/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Fremad Amager – Nykøbing FC live stream på ViaPlay

Fremad Amager – Nykøbing FC Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Fremad Amager givet 56.82% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.76.
Nykøbing FC har derimod 27.17% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.68.
Disse odds gør Fremad Amager til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.00% med et odds på 4.00.

Fremad Amager vs Nykøbing FC Statistikker og Analyse

Fremad Amager’s seneste kamp så dem spille uafgjort.fredag værter mødte Fredericia.Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-0.Imens fik Nykøbing FC nul point da de tabte deres seneste kamp.I den kamp, mødte fredag gæster Hobro IK.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2.

Fremad Amager vs Nykøbing FC Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division, har Fremad Amager formået at sikre to sejre , med mål scoret i 6 kampe . På samme tid har Nykøbing FC vundet 3 gange , efter at have scoret i 8 af disse kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Fremad Amager nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Sundby Idraetspark.Gæsterne har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Fremad Amager – Nykøbing FC Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 1.9 mål i Fremad Amagers 1. Division opgør. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 4.1 mål i Nykøbing FC’s opgør. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 0.70 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 1.80 scorede mål og 2.30 indkasserede mål pr. kamp.

Fremad Amager – Nykøbing FC Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for Fremad Amager, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , og Nykøbing FC har haft det i 80% af denne sæsons opgør.En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia d. 21/05/2023 var den seneste kamp, som Fremad Amager endte uden at score et mål.Den seneste gang Nykøbing FC ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold d. 15/04/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.48 er der 67.57% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 2.47, er der 40.49% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

Fremad Amager - Nykøbing FC Live Stream
Billede taget d. 12. juni 2023 fra bet365

FAQ

Hvor kan man se Fremad Amager – Nykøbing FC live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Fremad Amager og Nykøbing FC har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Fremad Amager favoritter med odds 1.76 for at vinde.

Hvordan er Fremad Amager’s form i 1. Division op til kampen?
Fremad Amager har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Nykøbing FC i 1. Division?
Nykøbing FC seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra 1. Division

Live Stream Fodbold » Fremad Amager – Nykøbing FC Live Stream