18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Degerfors – AIK Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Degerfors og AIK mødes lørdag d. 20/05/2023, i runde 9 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 15:00 på Stora Valla .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Degerfors – AIK Live Stream?

Forud for kampen, ligger Degerfors lige nu på en 14. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod Häcken med resultatet 1-6 i sidste kamp , hvorimod AIK spillede uafgjort i deres seneste kamp mod IFK Göteborg med 2-2 og nu er placeret som nr. 13. Læs vores optakt til kampen mellem Degerfors vs AIK se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Stora Valla
  • Dato: 20/05/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Degerfors – AIK live stream på ViaPlay

Degerfors – AIK Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Degerfors en 27.70% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.61, mens AIK har en 51.55% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.94. Dette betyder at AIK er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.49 med en sandsynlighed på 28.65%.

Degerfors vs AIK Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Degerfors et nederlag og fik ingen point. Andreas Holmberg’s hold spillede mod Häcken. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-6. Mod Häcken, havde Degerfors en boldbesiddelse på 38%. I deres seneste kamp, havde Degerfors 11 skud i angreb og 13 skud tilladt imod sig. I deres seneste kamp fik AIK et uafgjort resultat. Andreas Brännström’s hold var oppe mod IFK Göteborg. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. I deres kamp mod IFK Göteborg, havde AIK 61% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde AIK i alt 20 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Degerfors vs AIK Form

Efter deres første 8 kampe , har værterne to sejre , med mål scoret i 5 kampe . AIK har én sejr , med mål scoret i 4 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Degerfors nu vundet 6 point i deres seneste fem spillede kampe på Stora Valla. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt ét point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Degerfors vs AIK Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 6 kampe de to hold har spillet mod hinanden , har Degerfors en historik på én sejr , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 6 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 1.8 mål pr. kamp . 0.7 mål pr. kamp er gået til Degerfors , mens AIK i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 18/09/2022, 17:30 på Friends Arena.

Degerfors – AIK Odds på Over/Under

I Degerfors’s seneste 8 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.9 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.1 mål i AIK’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Andreas Holmberg’s hold formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 2.88 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Andreas Brännströms hold har scoret 0.75 mål og indkasseret 1.38 pr. kamp.

Degerfors – AIK Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 8 Allsvenskan kampe for Degerfors, formåede begge hold at score i 63% af kampene 38%. Den sidste gang Degerfors missede en chance for at score i en kamp var d. 8/05/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping. Den seneste gang AIK ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 3/05/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.69 er der 59.17% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.03, er der 49.26% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Degerfors – AIK live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Degerfors og AIK har størst chance for at vinde?
I denne kamp er AIK favoritter med odds 1.94 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Degerfors i Allsvenskan?
Degerfors seneste 8 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er AIK’s form i Allsvenskan op til kampen?
AIK har 1 sejr, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 8 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Degerfors – AIK Live Stream