18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – Lyngby Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

AC Horsens og Lyngby mødes lørdag d. 3/06/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Nordstern Arena Horsens.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se AC Horsens – Lyngby Live Stream?

Deres seneste kamp mod OB endte i skuffelse, da AC Horsens tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 6. pladsen i Superligaen, hvorimod Lyngby lige nu ligger på en 5. plads efter deres nederlag mod AaB på 2-1 i seneste runde.Læs vores optakt til kampen mellem AC Horsens vs Lyngby se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Nordstern Arena Horsens
  • Dato: 3/06/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se AC Horsens – Lyngby live stream på ViaPlay

AC Horsens – Lyngby Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Lyngby er favoritter i dette kommende opgør. AC Horsens er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.78, så der er 35.97% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Lyngbys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.30, hvilket betyder, at der er 43.48% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.50, eller 28.57%.

AC Horsens vs Lyngby Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede AC Horsens et nederlag og fik ingen point.OB var deres seneste modstander.Efter 90 minutter var resultatet 1-2.Da de mødte OB, havde AC Horsens 37% af boldbesiddelsen.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde AC Horsens de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 18 skud tilladt mod eget mål.Imens vandt Lyngby deres seneste kamp.I den kamp, mødte Freyr Alexandersson’s hold AaB.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1.Mod AaB, havde Lyngby en boldbesiddelse på 51%.I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 24 blev tilladt imod i den seneste kamp.

AC Horsens vs Lyngby Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen, har værterne fejret én sejr , og har scoret i 6 kampe . Lyngby har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 6 af disse kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har AC Horsens vundet ét point i deres seneste fem kampe på Nordstern Arena Horsens.Imens har Lyngby samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AC Horsens vs Lyngby Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem AC Horsens og Lyngby, har værterne været sejrsrige 5 gange , mens Lyngby har formået at vinde 4 gange , med én uafgjort i alt. Disse to hold har scoret 3.0 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.5 mål pr. kamp er gået til AC Horsens , mens Lyngby i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp.I den seneste kamp tog Lyngby hjem med en sejr på 1-2.Kampen blev spillet søndag d. 16/04/2023, 14:00 på Lyngby Stadion.

AC Horsens – Lyngby Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som AC Horsens har spillet, er der blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Imens er der i de kampe, som Lyngby har spillet, blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Jens Berthel Askou’s hold scoret et gennemsnit på 0.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp , hvorimod Freyr Alexanderssons hold har scoret 1.00 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp.

AC Horsens – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af kampe spillet af AC Horsens og Lyngby.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Silkeborg IF d. 19/05/2023 var den seneste kamp, som AC Horsens endte uden at score et mål.Den seneste gang Lyngby ikke formåede at score i ligaen var i et 0-4 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 21/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.58 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 63.29%.Et gennemsnitligt odds på 2.23 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 44.84%.

FAQ

Hvor kan man se AC Horsens – Lyngby live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AC Horsens og Lyngby?
Lyngby er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.30.

Hvordan er AC Horsens’s form i Superligaen op til kampen?
AC Horsens har 1 sejr, 7 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » AC Horsens – Lyngby Live Stream