18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Horsens – Silkeborg IF Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

AC Horsens og Silkeborg IF mødes fredag d. 19/05/2023, i runde 30 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 19:00 på Nordstern Arena Horsens .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se AC Horsens – Silkeborg IF Live Stream?

Efter et nederlag til FC Midtjylland på 1-3 i deres seneste kamp, ligger AC Horsens lige nu på 5. pladsen i Superligaen . På den anden side, Silkeborg IF kunne notere en 1-0 sejr mod Lyngby, og de ligger lige nu på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem AC Horsens vs Silkeborg IF se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Nordstern Arena Horsens
  • Dato: 19/05/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se AC Horsens – Silkeborg IF live stream på ViaPlay

AC Horsens – Silkeborg IF Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er AC Horsens givet 32.79% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.05.
Silkeborg IF har derimod 46.51% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.15.
Disse odds gør Silkeborg IF til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.90% med et odds på 3.46.

AC Horsens vs Silkeborg IF Statistikker og Analyse

AC Horsens tabte holdets seneste kamp. FC Midtjylland var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 1-3. Da de mødte FC Midtjylland, havde AC Horsens 37% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde AC Horsens i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 24 skud imod sig. Imens vandt Silkeborg IF deres sidste kamp. Kent Nielsen’s hold spillede mod Lyngby. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0. Statistikker mod Lyngby viser at Silkeborg IF havde 50% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 13 skud sendt afsted i angrebet, mens 6 blev tilladt imod i den seneste kamp.

AC Horsens vs Silkeborg IF Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har værterne fejret én sejr , med mål scoret i 6 kampe . På samme tid har Silkeborg IF vundet to gange , efter at have scoret i 7 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Nordstern Arena Horsens, har værterne AC Horsens nu vundet i alt ét point. Imens har Silkeborg IF samlet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AC Horsens vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem AC Horsens og Silkeborg IF , har AC Horsens vundet 5 kampe , mens Silkeborg IF har en historik der tæller 3 sejre , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.3 mål pr. kamp . AC Horsens har snittet 1.8 mål i hver kamp , mens Silkeborg IF i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-1 til AC Horsens. Kampen blev spillet tirsdag d. 11/04/2023, 18:30 på JYSK Park.

AC Horsens – Silkeborg IF Odds på Over/Under

I AC Horsens’s seneste 10 Superligaen kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp . På den anden side, har Silkeborg IF’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. Ser man på disse opgør, har Jens Berthel Askou’s hold scoret et gennemsnit på 0.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.50 mål i hver kamp , hvorimod Kent Nielsens hold har scoret 1.10 mål og indkasseret 1.70 pr. kamp.

AC Horsens – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af kampe både for værterne, AC Horsens, og gæsterne, Silkeborg IF. AC Horsenss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB på 0-4 d. 7/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Silkeborg IFs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 7/05/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.56, kan vi se at der er 64.10% chance for at begge hold scorer i deres kamp på fredag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.24, kan vi se at der er 44.64% chance for at begge hold scorer i deres kamp den fredag.

FAQ

Hvor kan man se AC Horsens – Silkeborg IF live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AC Horsens og Silkeborg IF?
Silkeborg IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.15.

Før kampen, hvordan præsterer AC Horsens i Superligaen?
AC Horsens seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Silkeborg IF’s form i Superligaen op til kampen?
Silkeborg IF har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » AC Horsens – Silkeborg IF Live Stream