18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AIK – Elfsborg Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

AIK møder Elfsborg i runde 12 af Allsvenskan søndag d. 11/06/2023, kl. 15:00 på deres hjemmebane Friends Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se AIK – Elfsborg Live Stream?

I sidste uge spillede AIK uafgjort 1-1 mod Kalmar FF, og de ligger lige nu på 15. pladsen i Allsvenskan tabellen. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Elfsborg ligger på en 2. plads efter sidste uges uafgjort mod Djurgården 1-1.Læs vores optakt til kampen mellem AIK vs Elfsborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AIK mod Elfsborg direkte via live stream.

  • Stadion: Friends Arena
  • Dato: 11/06/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se AIK – Elfsborg live stream på ViaPlay

AIK – Elfsborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.09 fortæller os, at AIK har 32.36% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Elfsborgs chance for at vinde 46.08%, med et gennemsnitligt odds på 2.17. Dette viser at Elfsborg ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.38, er der 29.59% chance for at kampen ender uafgjort.

AIK mod Elfsborg – Statistikker og Analyse

AIK spillede uafgjort i holdets seneste kamp.Andreas Brännström’s hold spillede mod Kalmar FF.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.Statistikker mod Kalmar FF viser at AIK havde 53% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde AIK 16 skud i angreb og 9 skud tilladt imod sig.Imens spillede Elfsborg uafgjort i deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod søndag gæster overfor Djurgården.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.Mod Djurgården, havde Elfsborg en boldbesiddelse på 47%.I forhold til skud på mål, havde Elfsborg i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.

AIK vs Elfsborg Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan, har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , med mål scoret i 5 kampe . Elfsborg har 8 sejre , mens de har scoret i 9 af dem.Ser man på hjemme- og udeform, har AIK vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Friends Arena.Imens har Elfsborg samlet i alt 13 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

AIK vs Elfsborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har AIK opnået 4 sejre , mens Elfsborg har en historik der tæller to sejre . Der har været 4 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.5 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . AIK har i gennemsnit scoret 1.5 mål pr. kamp , mens Elfsborg i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-1 til Elfsborg.Kampen blev spillet søndag d. 6/11/2022, 16:00 på Friends Arena.

AIK – Elfsborg Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som AIK har spillet, er der blevet scoret 2.0 mål i gennemsnit. På den anden side, har Elfsborg’s kampe haft et gennemsnit på 3.3 mål. Når det gælder disse opgør, har Andreas Brännström’s hold formået at score et gennemsnit på 0.70 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe , udeholdet har formået at notere 2.60 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.70 mål pr. kamp.

AIK – Elfsborg Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af AIK’s seneste 10 Allsvenskan kampe . Elfsborg’s hold har haft det samme udfald i halvdelen.Den seneste gang AIK ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården d. 28/05/2023.Den seneste gang Elfsborg ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC d. 10/04/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.66 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 60.24%.Et gennemsnitligt odds på 2.09 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 47.85%.

FAQ

Hvor kan man se AIK – Elfsborg live stream?

Kampen AIK mod Elfsborg kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AIK og Elfsborg har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Elfsborg favoritter med odds 2.17 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer AIK i Allsvenskan?

AIK seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 5 nederlag, og 4 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » AIK – Elfsborg Live Stream