18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brommapojkarna – Sirius Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Brommapojkarna og Sirius mødes lørdag d. 27/05/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Grimsta IP.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Brommapojkarna – Sirius Live Stream?

Efter en sejr over Varbergs BoIS FC på 2-1, ligger Brommapojkarna lige nu på en 5. plads i Allsvenskan tabellen. Sirius tabte deres seneste kamp mod Halmstads BK med 1-2, og de ligger lige nu nr. 15 i tabellen.Læs vores optakt til kampen mellem Brommapojkarna vs Sirius se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Grimsta IP
  • Dato: 27/05/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Brommapojkarna – Sirius live stream på ViaPlay

Brommapojkarna – Sirius Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.35 fortæller os, at Brommapojkarna har 42.55% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Siriuss chance for at vinde 35.21%, med et gennemsnitligt odds på 2.84. Dette viser at Brommapojkarna ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.29, er der 30.40% chance for at kampen ender uafgjort.

Brommapojkarna vs Sirius Statistikker og Analyse

Brommapojkarna’s seneste kamp så dem tage en sejr.Varbergs BoIS FC var deres seneste modstander.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1.I deres kamp mod Varbergs BoIS FC, havde Brommapojkarna den følgende boldbesiddelse: 62%.Kigger man på skud på mål, havde Brommapojkarna i seneste kamp 15 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Olof Mellberg’ hold 7 skud imod sig.Imens tabte Sirius deres seneste kamp.Christer Mattiasson’s hold spillede mod Halmstads BK.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.I deres kamp mod Halmstads BK havde Sirius følgende boldbesiddelse : 62%.I Sirius’s seneste kamp, skød de på mål 20 gange, mens Christer Mattiasson hold tillod 6 skud imod sig.

Brommapojkarna vs Sirius Form

Efter deres første 9 kampe, har Brommapojkarna vundet i 5 , mens de har scoret i 7 af dem . Sirius har 0 sejre , med scoring i 6 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Grimsta IP, har værterne Brommapojkarna nu vundet i alt 7 point.Imens har Sirius samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Brommapojkarna vs Sirius Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 7 gange indtil videre, og i disse møder, har Brommapojkarna en historik på to sejre , hvor Sirius har vundet 4 kampe , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 7 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål . Brommapojkarna har i gennemsnit scoret 1.4 mål pr. kamp , mens Sirius i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brommapojkarna på 2-1.

Brommapojkarna – Sirius Odds på Over/Under

I Brommapojkarna’s seneste 9 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål pr. kamp. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i Sirius’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Olof Mellberg’s hold formået at score et gennemsnit på 1.33 mål og indkasseret 1.33 i hver af deres tidligere kampe , mens Christer Mattiasson’s trup har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.89 mål pr. kamp.

Brommapojkarna – Sirius Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 44% af Brommapojkarna’s seneste 9 Allsvenskan kampe , og Sirius har haft det i to tredjedele af denne sæsons opgør.Den seneste gang Brommapojkarna ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Göteborg d. 8/05/2023.Den seneste gang Sirius ikke formåede at score i ligaen var i et 0-3 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 14/05/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.73 er der 57.80% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.98, er der 50.51% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Brommapojkarna – Sirius live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brommapojkarna og Sirius har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Brommapojkarna favoritter med odds 2.35 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Brommapojkarna i Allsvenskan?
Brommapojkarna seneste 9 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Sirius i Allsvenskan?
Sirius seneste 9 kampe er endt med 0 sejre, 4 nederlag, og 5 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Brommapojkarna – Sirius Live Stream