18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Degerfors – Hammarby Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 18 i Allsvenskan byder på Degerfors mod Hammarby, som mødes på torsdag. Kampen spilles d. 25/05/2023 kl. 19:00 på Degerforss hjemmebane: Stora Valla.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Degerfors – Hammarby Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 12. plads efter en 2-1 sejr over AIK . På den anden side, Hammarby spillede uafgjort 1-1 mod IFK Göteborg i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 10. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Degerfors vs Hammarby se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Stora Valla
  • Dato: 25/05/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Degerfors – Hammarby live stream på ViaPlay

Degerfors – Hammarby Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.76 fortæller os, at Degerfors har 26.60% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Hammarbys chance for at vinde 53.76%, med et gennemsnitligt odds på 1.86. Dette viser at Hammarby ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.60, er der 27.78% chance for at kampen ender uafgjort.

Degerfors vs Hammarby Statistikker og Analyse

Degerfors vandt deres seneste kamp. Andreas Holmberg’s hold stod overfor AIK i den kamp. Kampen endte med et resultat på 2-1. Statistikker mod AIK viser at Degerfors havde 44% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Degerfors i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig. Imens fik Hammarby ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. I deres seneste møde, stod Marti Cifuentes’s hold overfor IFK Göteborg. Efter 90 minutter, var resultatet 1-1. I deres kamp mod IFK Göteborg havde Hammarby følgende boldbesiddelse : 40%. Ser man på skud på mål, havde Hammarby de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål.

Degerfors vs Hammarby Form

Efter at have spillet 9 kampe i Allsvenskan , har Degerfors formået at sikre 3 sejre , mens de har scoret i 6 af dem . Hammarby har 3 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Stora Valla, har værterne Degerfors nu vundet i alt 9 point. Gæsterne har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Degerfors vs Hammarby Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Degerfors og Hammarby , har værterne været sejrsrige i ét tilfælde , mens Hammarby har en historik der tæller 9 sejre . I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.6 mål . Degerfors har snittet 0.7 mål i hver kamp , mens Hammarby i gennemsnit har scoret 2.9 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-3 til Hammarby. Kampen blev spillet søndag d. 2/04/2023, 15:00 på Tele2 Arena.

Degerfors – Hammarby Odds på Over/Under

Degerfors har i gennemsnit scoret 3.8 mål i hver af deres seneste 9 Allsvenskan kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.2 mål i Hammarby’s kampe. Ser man på disse opgør, har Andreas Holmberg’s hold formået at score et gennemsnit på 1.11 mål og indkasseret 2.67 i hver af deres tidligere kampe , mens Marti Cifuentes’s trup har formået at notere 1.44 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.78 mål pr. kamp.

Degerfors – Hammarby Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 9 Allsvenskan kampe for Degerfors, formåede begge hold at score i to tredjedele af kampene , mens Hammarby har set det samme ske i 56% af deres kampe. Degerforss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping på 0-2 d. 8/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 9/05/2023 var den seneste kamp, som Hammarby endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på torsdag er 61.73%.Et gennemsnitligt odds på 2.15 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den torsdag er 46.51%.

FAQ

Hvor kan man se Degerfors – Hammarby live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Degerfors og Hammarby?
Hammarby er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.86.

Hvordan er Degerfors’s form i Allsvenskan op til kampen?
Degerfors har 3 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 9 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Hammarby i Allsvenskan?
Hammarby seneste 9 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Degerfors – Hammarby Live Stream