18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Djurgården – AIK Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 10 i Allsvenskan byder på Djurgården mod AIK, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 28/05/2023 kl. 15:00 på Djurgårdens hjemmebane: Tele2 Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Djurgården – AIK Live Stream?

Efter en 1-0 sejr over Häcken i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 5. pladsen i Allsvenskan tabellen. På den anden side, AIK tabte mod Degerfors med 1-2, så de ligger lige nu på 14. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem Djurgården vs AIK se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 28/05/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Djurgården – AIK live stream på ViaPlay

Djurgården – AIK Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Djurgården givet 53.76% chance for at vinde kampen med et odds på 1.86, mod AIK, som kun har 25.06% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.99.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.44 eller 29.07%.

Djurgården vs AIK Statistikker og Analyse

Djurgården vandt deres seneste opgør.Häcken var modstanderne for Kim Bergstrand’s hold.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0.Da de mødte Häcken, havde Djurgården 44% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde Djurgården i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Kim Bergstrand’ hold 6 skud imod sig.Imens fik AIK nul point da de tabte deres seneste kamp.I den kamp, mødte Andreas Brännström’s hold Degerfors.Kampen endte med en stilling på 1-2.I deres kamp mod Degerfors, havde AIK 56% af bolden.I deres seneste kamp, blev 6 skud sendt afsted i angrebet, mens 9 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Djurgården vs AIK Form

I deres seneste ti Allsvenskan kampe, har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , med scoring i 8 kampe . AIK har en statistik på én sejr i deres navn , mens de har scoret i 5 af dem.Ser man på hjemme- og udeform, har Djurgården vundet 15 point i deres seneste fem kampe på Tele2 Arena.I mellemtiden har AIK vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Djurgården vs AIK Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har Djurgården en historik på én sejr , mens AIK har en historik der tæller 8 sejre , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 1.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Djurgården i gennemsnit har scoret 0.3 mål pr. kamp , og AIK har scoret 1.4 pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til AIK med 1-2.Kampen blev spillet søndag d. 16/10/2022, 15:00 på Tele2 Arena.

Djurgården – AIK Odds på Over/Under

I Djurgården’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.2 mål i AIK’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Kim Bergstrand’s hold scoret et gennemsnit på 1.50 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp , og Andreas Brännström’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.78 mål og indkasseret 1.44 i hver af deres tidligere kampe.

Djurgården – AIK Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Djurgården’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og AIK har haft det i 44% af denne sæsons opgør.Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 16/04/2023 var den seneste kamp, som Djurgården endte uden at score et mål.Den seneste gang AIK ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Mjällby d. 3/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.81 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 55.25%.Et gennemsnitligt odds på 1.88 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 53.19%.

FAQ

Hvor kan man se Djurgården – AIK live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Djurgården og AIK?
Djurgården er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.86.

Før kampen, hvordan præsterer Djurgården i Allsvenskan?
Djurgården seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Djurgården – AIK Live Stream