18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Djurgården – Häcken Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Djurgården og Häcken mødes onsdag d. 24/05/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Tele2 Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Djurgården – Häcken Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 6. plads efter en 2-0 sejr over Mjällby , hvorimod Häcken spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Malmö FF med 2-2 og nu er placeret som nr. 2. Læs vores optakt til kampen mellem Djurgården vs Häcken se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 24/05/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Djurgården – Häcken live stream på ViaPlay

Djurgården – Häcken Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Djurgården er favoritter i dette kommende opgør. Djurgården er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.28, så der er 43.86% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Häckens gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.79, hvilket betyder, at der er 35.84% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.53, eller 28.33%.

Djurgården vs Häcken Statistikker og Analyse

Djurgården’s seneste kamp så dem tage en sejr. Kim Bergstrand’s hold mødte Mjällby. Kampen endte med et resultat på 2-0. Mod Mjällby, havde Djurgården en boldbesiddelse på 52%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Djurgården i alt 12 skud, mens de tillod 4 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Häcken et uafgjort resultat. Per-Mathias Høgmo’s hold spillede mod Malmö FF. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. I deres kamp mod Malmö FF havde Häcken følgende boldbesiddelse : 37%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Häcken i alt 9 skud, mens de tillod 12 skud imod sig.

Djurgården vs Häcken Form

Efter at have spillet 9 kampe i Allsvenskan , har Djurgården formået at sikre 4 sejre , med mål scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 6 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Tele2 Arena, har Djurgården nu vundet i alt 12 point. Deres modstander, Häcken, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Djurgården vs Häcken Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Djurgården opnået 7 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange . Disse to hold har scoret 2.7 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.4 mål pr. kamp er gået til Djurgården , mens Häcken i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Häcken med 1-4. Kampen blev spillet onsdag d. 3/05/2023, 19:00 på Bravida Arena.

Djurgården – Häcken Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 9 kampe, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Djurgårdens Allsvenskan opgør . På den anden side, har Häcken’s kampe haft et gennemsnit på 4.0 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Kim Bergstrand’s trup formået at score 1.56 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.56 mål pr. kamp , hvorimod Per-Mathias Høgmos hold har scoret 2.78 mål og indkasseret 1.22 pr. kamp.

Djurgården – Häcken Odds på Begge Hold Scorer

Djurgården har haft 56% af deres seneste 9 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens Häcken har set det samme ske i 78% af deres kampe. Djurgårdens seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 16/04/2023. Den seneste gang Häcken missede chancen for at score i en kamp var d. 7/05/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK. Det gennemsnitlige odds på 1.51 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på onsdag er 66.23%.Et gennemsnitligt odds på 2.36 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den onsdag er 42.37%.

FAQ

Hvor kan man se Djurgården – Häcken live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Djurgården og Häcken?
Djurgården er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.28.

Hvordan er Djurgården’s form i Allsvenskan op til kampen?
Djurgården har 4 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 9 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Djurgården – Häcken Live Stream