18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Djurgården – IFK Norrköping Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 12 i Allsvenskan byder på Djurgården mod IFK Norrköping, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 11/06/2023 kl. 17:30 på Djurgårdens hjemmebane: Tele2 Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Djurgården – IFK Norrköping Live Stream?

I sidste uge spillede Djurgården uafgjort 1-1 mod Elfsborg, og de ligger lige nu på 4. pladsen i Allsvenskan tabellen, mens IFK Norrköping ligger på 7. pladsen efter et nederlag mod Brommapojkarna på 0-2 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Djurgården vs IFK Norrköping, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Djurgården mod IFK Norrköping direkte via live stream.

  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 11/06/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Djurgården – IFK Norrköping live stream på ViaPlay

Djurgården – IFK Norrköping Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Djurgården givet 67.11% chance for at vinde kampen med et odds på 1.49, mod IFK Norrköping, som kun har 16.61% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 6.02.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.12 eller 24.27%.

Djurgården mod IFK Norrköping – Statistikker og Analyse

Djurgården spillede uafgjort i holdets seneste kamp.Elfsborg var modstanderne for Kim Bergstrand’s hold.Efter 90 minutter var resultatet 1-1.Da de mødte Elfsborg, havde Djurgården 53% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Djurgården i alt 7 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.I deres seneste kamp forlod IFK Norrköping banen med et nederlag.Brommapojkarna var deres seneste modstander.Efter 90 minutter, var resultatet 0-2.Statistikker mod Brommapojkarna viser at IFK Norrköping havde 54% af boldbesiddelsen.Ser man på skud på mål, havde IFK Norrköping de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.

Djurgården vs IFK Norrköping Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan, har værterne fejret 5 sejre , og har scoret i 9 kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , mens de har scoret i 8 af dem.Ser man på hjemme- og udeform, har Djurgården vundet 15 point i deres seneste fem kampe på Tele2 Arena.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Djurgården vs IFK Norrköping Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har Djurgården opnået 3 sejre , hvorimod IFK Norrköping har opnået to sejre , og der har været 5 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.3 mål . 1.1 mål pr. kamp er gået til Djurgården , og IFK Norrköping har snittet 1.2 pr. kamp.Sidste gang de spillede, vandt Djurgården kampen med 1-0.Kampen blev spillet mandag d. 31/10/2022, 20:10 på Platinumcars Arena.

Djurgården – IFK Norrköping Odds på Over/Under

Djurgården har i gennemsnit scoret 2.8 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe, hvorimod IFK Norrköping har et gennemsnit på 2.7 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Kim Bergstrand’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp , og Glen Riddersholms trup har et gennemsnit på 1.50 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp.

Djurgården – IFK Norrköping Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af både Djurgårdens og IFK Norrköpings sidste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede.Den seneste gang Djurgården ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 16/04/2023.IFK Norrköpings seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 3/06/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.89 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 52.91%.Et gennemsnitligt odds på 1.80 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 55.56%.

FAQ

Hvor kan man se Djurgården – IFK Norrköping live stream?

Kampen Djurgården mod IFK Norrköping kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Djurgården og IFK Norrköping?

Djurgården er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.49.

Før kampen, hvordan præsterer Djurgården i Allsvenskan?

Djurgården seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er IFK Norrköping’s form i Allsvenskan op til kampen?

IFK Norrköping har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Djurgården – IFK Norrköping Live Stream