18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Djurgården – Mjällby Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 9 af Allsvenskan skal vi se Djurgården byde Mjällby velkommen på deres hjemmebane, Tele2 Arena, søndag d. 21/05/2023, kl. 15:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Djurgården – Mjällby Live Stream?

Efter et nederlag til Hammarby på 3-4 i deres seneste kamp, ligger Djurgården lige nu på 8. pladsen i Allsvenskan . Mjällby formåede at få skovlen under Sirius, da de besejrede dem med 3-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 6. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Djurgården vs Mjällby se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Djurgården – Mjällby live stream på ViaPlay

Djurgården – Mjällby Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Djurgården givet 65.36% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.53.
Mjällby har derimod 16.92% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 5.91.
Disse odds gør Djurgården til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.58% med et odds på 3.91.

Djurgården vs Mjällby Statistikker og Analyse

Djurgårdens seneste så dem indkassere et nederlag. Hammarby var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 3-4. Statistikker mod Hammarby viser at Djurgården havde 59% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Djurgården de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål. Imens sikrede Mjällby sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Anders Torstensson’s hold spillede mod Sirius. Efter 90 minutter, var resultatet 3-0. Statistikker mod Sirius viser at Mjällby havde 42% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Mjällby de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål.

Djurgården vs Mjällby Form

Efter deres første 8 kampe , har værterne 3 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Mjällby har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 4 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Tele2 Arena, har værterne Djurgården nu vundet i alt 9 point. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Djurgården vs Mjällby Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Djurgården formået at vinde 4 gange , mens Mjällby har en historik der tæller 5 sejre . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 1.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Djurgården har i gennemsnit scoret 1.1 mål pr. kamp , og Mjällby havde et gennemsnit på 0.8 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Djurgården kampen med 0-1. Kampen blev spillet søndag d. 6/11/2022, 16:00 på Tele2 Arena.

Djurgården – Mjällby Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 8 kampe, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Djurgårdens Allsvenskan opgør . Imens er der i de kampe, som Mjällby har spillet, blevet scoret 1.6 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Kim Bergstrand’s trup formået at score 1.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.75 mål pr. kamp . Kim Bergstrand’s hold har i gennemsnit scoret 1.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.63 mål pr. kamp.

Djurgården – Mjällby Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 8 Allsvenskan kampe for Djurgården, formåede begge hold at score i 63% af kampene , mens det samme er gældende for 13% af Mjällby’s kampe. Djurgårdens nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK på 0-2 d. 16/04/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hammarby d. 9/05/2023 var den seneste kamp, som Mjällby endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 2.04 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 49.02%.Et gennemsnitligt odds på 1.69 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 59.17%.

FAQ

Hvor kan man se Djurgården – Mjällby live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Djurgården og Mjällby?
Djurgården er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.53.

Hvordan er Djurgården’s form i Allsvenskan op til kampen?
Djurgården har 3 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 8 kampe.

Hvordan er Mjällby’s form i Allsvenskan op til kampen?
Mjällby har 3 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 8 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Djurgården – Mjällby Live Stream