18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Norrköping – Elfsborg Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 9 i Allsvenskan byder på IFK Norrköping mod Elfsborg, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 22/05/2023 kl. 19:10 på IFK Norrköpings hjemmebane: Platinumcars Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se IFK Norrköping – Elfsborg Live Stream?

Forud for kampen, ligger IFK Norrköping nr. 4 i Allsvenskan tabellen efter en sejr over Varbergs BoIS FC 3-1 i sidste . Elfsborg formåede at få skovlen under IFK Värnamo, da de besejrede dem med 2-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 2. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem IFK Norrköping vs Elfsborg se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Platinumcars Arena
  • Dato: 22/05/2023
  • Kick off: kl. 19:10
  • TV Kanal: Se IFK Norrköping – Elfsborg live stream på ViaPlay

IFK Norrköping – Elfsborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.94 fortæller os, at IFK Norrköping har 34.01% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Elfsborgs chance for at vinde 44.84%, med et gennemsnitligt odds på 2.23. Dette viser at Elfsborg ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.42, er der 29.24% chance for at kampen ender uafgjort.

IFK Norrköping vs Elfsborg Statistikker og Analyse

IFK Norrköping vandt holdets seneste kamp. Varbergs BoIS FC var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 3-1. Mod Varbergs BoIS FC, havde IFK Norrköping en boldbesiddelse på 48%. I deres seneste kamp, havde IFK Norrköping 8 skud i angreb og 9 skud tilladt imod sig. Imens vandt Elfsborg deres seneste kamp. Jimmy Thelin’s hold spillede mod IFK Värnamo. Efter 90 minutter, var resultatet 2-0. Da de mødte IFK Värnamo, havde Elfsborg 52% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Elfsborg i alt 17 skud, mens de tillod 8 skud imod sig.

IFK Norrköping vs Elfsborg Form

Efter deres første 8 kampe , har værterne 5 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe . Elfsborg har fejret 6 sejre , og har scoret i 6 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har IFK Norrköping nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Platinumcars Arena. Deres modstander, Elfsborg, har vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

IFK Norrköping vs Elfsborg Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem IFK Norrköping og Elfsborg , har IFK Norrköping en historik på 4 sejre , hvorimod Elfsborg har opnået to sejre . Der har også været 4 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.1 mål . IFK Norrköping har i gennemsnit scoret 1.2 mål pr. kamp , og Elfsborg havde et gennemsnit på 0.9 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet søndag d. 14/08/2022, 17:30 på Boraas Arena.

IFK Norrköping – Elfsborg Odds på Over/Under

Gennem de seneste 8 Allsvenskan kampe, som IFK Norrköping har spillet, er der blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Elfsborg har spillet, blevet scoret 3.4 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Glen Riddersholm’s hold et gennemsnit på 1.75 scorede mål og 0.88 indkasserede mål pr. kamp . Glen Riddersholm’s hold har i gennemsnit scoret 2.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.88 mål pr. kamp.

IFK Norrköping – Elfsborg Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af IFK Norrköping’s seneste 8 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og Elfsborg har haft det i 38% af denne sæsons opgør. Den sidste gang IFK Norrköping missede en chance for at score i en kamp var d. 24/04/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF. Elfsborgs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC på 0-0 d. 10/04/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.60 er der en sandsynlighed på 62.50% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.19, er der en sandsynlighed på 45.66% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se IFK Norrköping – Elfsborg live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem IFK Norrköping og Elfsborg?
Elfsborg er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.23.

Før kampen, hvordan præsterer IFK Norrköping i Allsvenskan?
IFK Norrköping seneste 8 kampe er endt med 5 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Elfsborg’s form i Allsvenskan op til kampen?
Elfsborg har 6 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 8 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » IFK Norrköping – Elfsborg Live Stream