18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

IFK Värnamo – Malmö FF Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

IFK Värnamo møder Malmö FF i runde 12 af Allsvenskan lørdag d. 10/06/2023, kl. 15:00 på deres hjemmebane Finnvedsvallen.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se IFK Värnamo – Malmö FF Live Stream?

Efter et nederlag til Sirius på 0-2 i deres seneste kamp, ligger IFK Värnamo lige nu på 11. pladsen i Allsvenskan. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Malmö FF sikrede sig en sejr over Degerfors med 5-0, hvilket placerer dem på en 1. plads.Læs vores optakt til kampen mellem IFK Värnamo vs Malmö FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med IFK Värnamo mod Malmö FF direkte via live stream.

  • Stadion: Finnvedsvallen
  • Dato: 10/06/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se IFK Värnamo – Malmö FF live stream på ViaPlay

IFK Värnamo – Malmö FF Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er IFK Värnamo givet 18.73% chance for at vinde kampen med et odds på 5.34, mod Malmö FF, som kun har 64.52% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.55.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.01 eller 24.94%.

IFK Värnamo mod Malmö FF – Statistikker og Analyse

IFK Värnamo tabte holdets seneste kamp.Sirius var modstanderne for Kim Hellberg’s hold.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2.I deres kamp mod Sirius, havde IFK Värnamo den følgende boldbesiddelse: 64%.Hvis vi kigger på skud på mål, havde IFK Värnamo i alt 15 skud, mens de tillod 8 skud imod sig.Imens vandt Malmö FF deres sidste kamp.Henrik Rydström’s hold var oppe mod Degerfors.Efter 90 minutter, var resultatet 5-0.I deres kamp mod Degerfors havde Malmö FF følgende boldbesiddelse : 75%.I Malmö FF’s seneste kamp, havde Malmö FF ikke tilladt nogen skud imod sig, mens 22 var succesfulde.

IFK Värnamo vs Malmö FF Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan, har værterne fejret 3 sejre , og har scoret i 5 kampe . Malmö FF har fejret 8 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har IFK Värnamo i deres seneste fem kampe på Finnvedsvallen vundet 6 point.Imens har Malmö FF samlet i alt 12 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

IFK Värnamo vs Malmö FF Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 3 kampe de to hold har spillet mod hinanden, har IFK Värnamo indtil videre ikke vundet mod Malmö FF , mens Malmö FF har en historik der tæller én sejr . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 0.7 mål i de seneste 3 indbyrdes kampe , hvor IFK Värnamo i gennemsnit har scoret 0.0 mål pr. kamp , og Malmö FF har snittet 0.7 pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 0-0.Kampen blev spillet søndag d. 9/10/2022, 15:00 på Eleda Stadion.

IFK Värnamo – Malmö FF Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.1 mål i IFK Värnamos Allsvenskan opgør. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.6 mål i Malmö FF’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Kim Hellberg’s hold et gennemsnit på 0.80 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp , og Henrik Rydströms trup har et gennemsnit på 2.70 scorede mål og 0.90 indkasserede mål pr. kamp.

IFK Värnamo – Malmö FF Odds på Begge Hold Scorer

IFK Värnamo har haft 30% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for 40% af Malmö FF’s kampe.IFK Värnamos seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sirius d. 4/06/2023.Malmö FFs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg d. 28/05/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.74 er der en sandsynlighed på 57.47% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.97, er der en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se IFK Värnamo – Malmö FF live stream?
Kampen IFK Värnamo mod Malmö FF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem IFK Värnamo og Malmö FF har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Malmö FF favoritter med odds 1.55 for at vinde.

Hvordan er IFK Värnamo’s form i Allsvenskan op til kampen?
IFK Värnamo har 3 sejre, 7 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » IFK Värnamo – Malmö FF Live Stream