18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kalmar FF – Degerfors Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 12 af Allsvenskan skal vi se Kalmar FF byde Degerfors velkommen på deres hjemmebane, Guldfaageln Arena, lørdag d. 10/06/2023, kl. 15:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Kalmar FF – Degerfors Live Stream?

Forud for kampen, ligger Kalmar FF lige nu på en 6. plads i Allsvenskan tabellen efter en uafgjort mod AIK 1-1 i seneste kamp, mens Degerfors ligger på 13. pladsen efter et nederlag mod Malmö FF på 0-5 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Kalmar FF vs Degerfors, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kalmar FF mod Degerfors direkte via live stream.

  • Stadion: Guldfaageln Arena
  • Dato: 10/06/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Kalmar FF – Degerfors live stream på ViaPlay

Kalmar FF – Degerfors Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Kalmar FF en 64.10% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.56, mens Degerfors har en 18.45% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.42. Dette betyder at Kalmar FF er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.93 med en sandsynlighed på 25.45%.

Kalmar FF mod Degerfors – Statistikker og Analyse

Kalmar FF spillede uafgjort i holdets seneste kamp.Henrik Jensen’s hold mødte AIK.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-1.Mod AIK, havde Kalmar FF en boldbesiddelse på 47%.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Kalmar FF i alt 9 skud, mens de tillod 16 skud imod sig.Imens fik Degerfors nul point da de tabte deres seneste kamp.Andreas Holmberg’s hold spillede mod Malmö FF.Kampen endte med en stilling på 0-5.Statistikker mod Malmö FF viser at Degerfors havde 25% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde Degerfors ikke haft et målforsøg, mens de tillod 22 imod.

Kalmar FF vs Degerfors Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør, har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , med mål scoret i 9 kampe . På samme tid har Degerfors vundet to gange , med scoring i 6 kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Kalmar FF nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på Guldfaageln Arena.Imens har Degerfors ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Kalmar FF vs Degerfors Indbyrdes opgør

Før lørdagens kamp, hvor der har været 4 møder mellem Kalmar FF og Degerfors, har Kalmar FF opnået 3 sejre , mens Degerfors har formået at vinde én gang . Disse to hold har scoret 2.8 mål i gennemsnit i deres seneste 4 indbyrdes kampe , hvor Kalmar FF i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , og Degerfors har snittet 0.8 pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Degerfors med 1-2.Kampen blev spillet lørdag d. 30/07/2022, 15:00 på Stora Valla.

Kalmar FF – Degerfors Odds på Over/Under

Kalmar FF har formået at score i gennemsnit på 2.6 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe, mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.7 mål i Degerfors’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Henrik Jensen’s trup scoret 1.50 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp , mens Andreas Holmberg’s trup har formået at notere 0.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.80 mål pr. kamp.

Kalmar FF – Degerfors Odds på Begge Hold Scorer

Både Kalmar FF og Degerfors har haft 60% af deres 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål.En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC d. 30/04/2023 var den seneste kamp, som Kalmar FF endte uden at score et mål.Den seneste gang Degerfors ikke formåede at score i ligaen var i et 0-5 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 5/06/2023.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.84, kan vi se at der er 54.35% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.85, kan vi se at der er 54.05% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Kalmar FF – Degerfors live stream?
Kampen Kalmar FF mod Degerfors kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Kalmar FF og Degerfors har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Kalmar FF favoritter med odds 1.56 for at vinde.

Hvordan er Kalmar FF’s form i Allsvenskan op til kampen?
Kalmar FF har 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Degerfors’s form i Allsvenskan op til kampen?
Degerfors har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Kalmar FF – Degerfors Live Stream