18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Varbergs BoIS FC – Halmstads BK Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 12 i Allsvenskan byder på Varbergs BoIS FC mod Halmstads BK, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 10/06/2023 kl. 17:30 på Varbergs BoIS FCs hjemmebane: Varberg Energi Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – Halmstads BK Live Stream?

Deres seneste kamp mod Häcken endte i skuffelse, da Varbergs BoIS FC tabte med 0-2 og befinder sig lige nu på 16. pladsen i Allsvenskan. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Halmstads BK ligger på en 8. plads efter sidste uges uafgjort mod Hammarby 0-0.Læs vores optakt til kampen mellem Varbergs BoIS FC vs Halmstads BK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Varbergs BoIS FC mod Halmstads BK direkte via live stream.

  • Stadion: Varberg Energi Arena
  • Dato: 10/06/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Varbergs BoIS FC – Halmstads BK live stream på ViaPlay

Varbergs BoIS FC – Halmstads BK Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Varbergs BoIS FC givet 36.63% chance for at vinde kampen med et odds på 2.73, mod Halmstads BK, som kun har 40.00% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.50.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.17 eller 31.55%.

Varbergs BoIS FC mod Halmstads BK – Statistikker og Analyse

Varbergs BoIS FC tabte holdets seneste kamp.Häcken var deres seneste modstander.Kampen endte med et resultat på 0-2.Statistikker mod Häcken viser at Varbergs BoIS FC havde 44% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Varbergs BoIS FC i alt 13 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig.Imens spillede Halmstads BK uafgjort i deres seneste kamp.Hammarby var deres seneste modstander.Kampen endte med en stilling på 0-0.Da de mødte Hammarby, havde Halmstads BK 41% af boldbesiddelsen.I Halmstads BK’s seneste kamp, skød de på mål 9 gange, mens Magnus Haglund hold tillod 12 skud imod sig.

Varbergs BoIS FC vs Halmstads BK Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan, har hjemmeholdet en præstation på 0 sejre i deres navn , efter at have scoret i 5 af disse kampe . På samme tid har Halmstads BK vundet 4 gange , mens de har scoret i 6 af dem.Ser man på formen hjemme og ude, har Varbergs BoIS FC nu vundet 2 point i deres seneste fem spillede kampe på Varberg Energi Arena.Imens har Halmstads BK samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Varbergs BoIS FC vs Halmstads BK Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Varbergs BoIS FC og Halmstads BK, har Varbergs BoIS FC opnået to sejre , og gæsterne har været sejrsrige 5 gange . Der har også været 3 uafgjorte. I gennemsnit er 2.8 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.1 mål pr. kamp er gået til Varbergs BoIS FC , mens Halmstads BK i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Varbergs BoIS FC på 1-0.

Varbergs BoIS FC – Halmstads BK Odds på Over/Under

Varbergs BoIS FC har i gennemsnit scoret 2.5 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe, mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.4 mål i Halmstads BK’s kampe. I disse kampe, har Joakim Persson’s hold et gennemsnit på 0.50 scorede mål og 2.00 indkasserede mål pr. kamp , og Magnus Haglunds trup har et gennemsnit på 0.90 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp.

Varbergs BoIS FC – Halmstads BK Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Varbergs BoIS FC’s seneste 10 Allsvenskan kampe , og Halmstads BK har haft det i 30% af denne sæsons opgør.Den seneste gang Varbergs BoIS FC ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Häcken d. 5/06/2023.Halmstads BKs seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hammarby d. 4/06/2023.Med et gennemsnitligt odds på 1.80 er der en sandsynlighed på 55.56% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.90, er der en sandsynlighed på 52.63% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – Halmstads BK live stream?
Kampen Varbergs BoIS FC mod Halmstads BK kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Varbergs BoIS FC og Halmstads BK?
Halmstads BK er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.50.

Før kampen, hvordan præsterer Varbergs BoIS FC i Allsvenskan?
Varbergs BoIS FC seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 6 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er Halmstads BK’s form i Allsvenskan op til kampen?
Halmstads BK har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Varbergs BoIS FC – Halmstads BK Live Stream