18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – FC Midtjylland Live Stream

SE FODBOLD*

Viborg og FC Midtjylland mødes fredag d. 9/06/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Energi Viborg Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Viborg – FC Midtjylland Live Stream?

Forud for kampen, ligger Viborg lige nu på en 0. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod FC Nordsjælland 0-0 i seneste kamp. På den anden side, FC Midtjylland kunne notere en 4-2 sejr mod OB, og de ligger lige nu på en 0. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs FC Midtjylland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod FC Midtjylland direkte via live stream.

Viborg – FC Midtjylland Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Viborg en 38.61% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.59, mens FC Midtjylland har en 39.37% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.54. Dette betyder at FC Midtjylland er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.34 med en sandsynlighed på 29.94%.

Viborg mod FC Midtjylland – Statistikker og Analyse

Viborg spillede uafgjort i deres seneste kamp.Jacob Friis’s hold stod overfor FC Nordsjælland i den kamp.Kampen endte med et resultat på 0-0.Mod FC Nordsjælland, havde Viborg en boldbesiddelse på 35%.I deres seneste kamp, havde Viborg 9 skud i angreb og 16 skud tilladt imod sig.Imens vandt FC Midtjylland deres seneste kamp.I den kamp, mødte Thomas Thomasberg’s hold OB.Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-2.Statistikker mod OB viser at FC Midtjylland havde 39% af boldbesiddelsen.Hvis vi ser på skud på mål, havde FC Midtjylland i alt 13 skud, mens de tillod 10 skud imod sig.

Viborg vs FC Midtjylland Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen, har værterne fejret 4 sejre , og har scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 7 sejre , med mål scoret i alle kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Energi Viborg Arena, har værterne Viborg nu vundet i alt 7 point.Imens har FC Midtjylland samlet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Viborg vs FC Midtjylland Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har Viborg vundet én kamp , mens FC Midtjylland har formået at vinde 5 gange . Der har været 4 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål , hvor Viborg i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp , og FC Midtjylland havde et gennemsnit på 2.0 mål pr. kamp.I den seneste kamp tog FC Midtjylland hjem med en sejr på 0-4.Kampen blev spillet mandag d. 20/02/2023, 20:00 på Energi Viborg Arena.

Viborg – FC Midtjylland Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.2 mål i Viborgs Superligaen opgør. Imens er der i de kampe, som FC Midtjylland har spillet, blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Jacob Friis’s trup scoret 1.20 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , og Thomas Thomasberg’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.30 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Viborg – FC Midtjylland Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 40% af Viborg’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 60%.Viborgs seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland d. 4/06/2023.FC Midtjyllands seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB d. 6/03/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.68 fortæller, at der er en sandsynlighed på 59.52% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.06 siger at der er en sandsynlighed på 48.54% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – FC Midtjylland live stream?
Kampen Viborg mod FC Midtjylland kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Viborg og FC Midtjylland har størst chance for at vinde?
I denne kamp er FC Midtjylland favoritter med odds 2.54 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?
Viborg seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer FC Midtjylland i Superligaen?
FC Midtjylland seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » Viborg – FC Midtjylland Live Stream