18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hammarby – Brommapojkarna Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Hammarby og Brommapojkarna mødes fredag d. 9/06/2023, i runde 12 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 19:00 på Tele2 Arena .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Hammarby – Brommapojkarna Live Stream?

Hammarby fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 0-0 mod Halmstads BK, og de ligger lige nu nr. 10, hvorimod Brommapojkarna lige nu ligger på en 5. plads efter deres nederlag mod IFK Norrköping på 2-0 i seneste runde.Læs vores optakt til kampen mellem Hammarby vs Brommapojkarna, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Hammarby mod Brommapojkarna direkte via live stream.

  • Stadion: Tele2 Arena
  • Dato: 9/06/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Hammarby – Brommapojkarna live stream på ViaPlay

Hammarby – Brommapojkarna Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Hammarby er favoritter i dette kommende opgør. Hammarby er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.64, så der er 60.98% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Brommapojkarnas gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.51, hvilket betyder, at der er 22.17% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.00, eller 25.00%.

Hammarby mod Brommapojkarna – Statistikker og Analyse

Hammarby’s seneste kamp så dem spille uafgjort.fredag værter mødte Halmstads BK.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-0.Da de mødte Halmstads BK, havde Hammarby 59% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde Hammarby i seneste kamp 12 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod fredag’s værter 9 skud imod sig.I deres seneste kamp kom Brommapojkarna fra banen med en sejr.I deres seneste møde, stod Olof Mellberg’s hold overfor IFK Norrköping.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0.Da de mødte IFK Norrköping, havde Brommapojkarna 46% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Brommapojkarna i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.

Hammarby vs Brommapojkarna Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan, har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , med scoring i 5 kampe . Brommapojkarna har fejret 6 sejre , og har scoret i 8 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Hammarby vundet 10 point i deres seneste fem kampe på Tele2 Arena.Gæsterne har nu vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Hammarby vs Brommapojkarna Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har Hammarby formået at vinde 7 gange , mens Brommapojkarna har en historik der tæller 3 sejre . I gennemsnit er der blevet scoret 2.7 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Hammarby har snittet 1.9 mål i hver kamp , og Brommapojkarna har snittet 0.8 pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Hammarby på 2-0.

Hammarby – Brommapojkarna Odds på Over/Under

I Hammarby’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål pr. kamp. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i Brommapojkarna’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 1.10 mål og indkasseret 1.60 pr. kamp , og Olof Mellberg’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.40 mål og indkasseret 1.10 i hver af deres tidligere kampe.

Hammarby – Brommapojkarna Odds på Begge Hold Scorer

40% af både Hammarbys og Brommapojkarnas sidste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede.En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Halmstads BK d. 4/06/2023 var den seneste kamp, som Hammarby endte uden at score et mål.Den seneste gang Brommapojkarna missede chancen for at score i en kamp var d. 8/05/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Göteborg.Det gennemsnitlige odds på 1.67 fortæller, at der er en sandsynlighed på 59.88% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.06 siger at der er en sandsynlighed på 48.54% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Hammarby – Brommapojkarna live stream?
Kampen Hammarby mod Brommapojkarna kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Hammarby og Brommapojkarna har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Hammarby favoritter med odds 1.64 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Hammarby i Allsvenskan?
Hammarby seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er Brommapojkarna’s form i Allsvenskan op til kampen?
Brommapojkarna har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Hammarby – Brommapojkarna Live Stream